BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

Hoe maak je van je persoonlijke evenement een online evenement
Blog
Dieuwke Robers

Hoe maak je van een Live Evenement een virtueel evenement?

We zitten met de evenementenbranche gedwongen in een nieuwe levensfase. Een fase die ons dwingt op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. De meest “eenvoudige” stap daarin lijkt de overschakeling van offline naar online. Maar is die overstap wel zo eenvoudig als hij lijkt?

Read More »
zakelijk evenement organiseren plan van aanpak
Blog
Dieuwke Robers

Stappenplan organiseren zakelijk evenement

Ga jij een zakelijk evenement organiseren? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat mij je dan helpen. In deze blog leg ik je stap voor stap uit waar je aan moet denken om een kwalitatief strategisch zakelijk evenement te organiseren.

Read More »
Conversie verhogen
Blog
Dieuwke Robers

Boost leadconversie met evenementen

Evenementen zijn een geschikte tool voor het behalen van diverse doelstellingen. Vandaag zoom ik in op het evenement als leadgenerator. En hoe je deze leads kunt converteren naar klanten.

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.