BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

zakelijk evenement organiseren plan van aanpak
Blog
Dieuwke Robers

Stappenplan organiseren zakelijk evenement

Ga jij een zakelijk evenement organiseren? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat mij je dan helpen. In deze blog leg ik je stap voor stap uit waar je aan moet denken om een kwalitatief strategisch zakelijk evenement te organiseren.

Read More »
Conversie verhogen
Blog
Dieuwke Robers

Boost leadconversie met evenementen

Evenementen zijn een geschikte tool voor het behalen van diverse doelstellingen. Vandaag zoom ik in op het evenement als leadgenerator. En hoe je deze leads kunt converteren naar klanten.

Read More »
Event trend 8 2020
Trends
Dieuwke Robers

2020 Eventtrend 8: Respect voor diversiteit

Bij het plannen van evenementen is er geen standaard beschikbaar voor het omgaan met diversiteit. Diversiteit gaat namelijk veel verder dan ras en etniciteit alleen. Maar hoe zorg je er nu voor dat iedereen zich welkom voelt?

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.