BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

Blog
Dieuwke Robers

Zo bereken je de Event ROI

Evenementen kosten veel tijd en moeite om te organiseren. Daarom wil je weten of jouw event de moeite waard is geweest. Maar hoe doe je dit? Ik vertel er alles over in deze blog.

Read More »
Infografic
dirkrobers

Tip: Drankjes, hoeveel serveer je er eigenlijk?

Tijdens een evenement worden er drankjes geserveerd. Of het nu gaat om koffie en thee tijdens de ontvangst, een frisje tijdens de pauze of een lekkere borrel tijdens het netwerken. Het is belangrijk dat je voor ieder wat wils in huis hebt, zonder dat je met grote hoeveelheden blijft zitten.

Read More »
Blog
dirkrobers

Het perfecte Event Draaiboek in 3 stappen

Draaiboeken worden vaak alleen gezien als hulpmiddel bij de uitvoering van een event of activiteit. Maar een draaiboek is ook van groot belang bij de voorbereiding van het evenement. Het draaiboek dwingt je namelijk goed na te denken over de manier waarop het event van minuut tot minuut moet verlopen.

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.