BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

Infografic
dirkrobers

Tip: Drankjes, hoeveel serveer je er eigenlijk?

Tijdens een evenement worden er drankjes geserveerd. Of het nu gaat om koffie en thee tijdens de ontvangst, een frisje tijdens de pauze of een lekkere borrel tijdens het netwerken. Het is belangrijk dat je voor ieder wat wils in huis hebt, zonder dat je met grote hoeveelheden blijft zitten.

Read More »
Blog
dirkrobers

Het perfecte Event Draaiboek in 3 stappen

Draaiboeken worden vaak alleen gezien als hulpmiddel bij de uitvoering van een event of activiteit. Maar een draaiboek is ook van groot belang bij de voorbereiding van het evenement. Het draaiboek dwingt je namelijk goed na te denken over de manier waarop het event van minuut tot minuut moet verlopen.

Read More »
Blog
dirkrobers

Tip: De Wachtverzachter

Afgelopen weekend was ik met mijn dochter naar het concert van Katy Perry in de Ziggo Dome in Amsterdam. Als Event Specialist weet ik als geen ander dat de beleving van een event al lang begint voordat het moment suprême er daadwerkelijk is.

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.