BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

Event trend 5 2020
Trends
Dieuwke Robers

2020 Eventtrend 5: Virtueel werken

In 2020 gaat de evenementenbranche zich verder digitaliseren en gaan steeds meer onderdelen van het planningsproces virtueel plaatsvinden. Hierdoor worden face2face meetings steeds minder belangrijk.

Read More »
Event trend 3 2020
Trends
Dieuwke Robers

2020 Eventtrend 3: Veiligheid

Helaas is dit een trend die steeds belangrijker wordt. Zowel tijdens het organiseren van een evenement als op de dag zelf zijn er veel veiligheidsrisico’s. Er op hopen dat alles goed gaat is dan ook niet meer van deze tijd. Daarom staat veiligheid op nummer 3 in de evettrend top 10 voor 2020.

Read More »
Event trend 2 2020
Trends
Dieuwke Robers

2020 Eventtrend 2: Duurzaamheid

Eventtrend 2: Duurzaamheid Op duurzame dinsdag in september van dit jaar besteedde ik al aandacht aan duurzaamheid bij de organisatie van evenementen. Eventtrend nr. 2

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.