BLOG

Ik volg met veel plezier relevante ontwikkelingen in en om mijn vakgebied. Regelmatig gaat het kriebelen en wil ik dat met jullie delen. Dit is geen naslagwerk maar een verzameling observaties van trends en ontwikkelingen. Ik wens je veel leesplezier!

Blog
Dieuwke Robers

2 Design trends voor 2019

De sfeer die je neerzet tijdens een evenement heeft een grote invloed op de beleving van de bezoekers. Vandaag kijk ik met Renee van Schie, van David van Schie Party Rental naar de twee grootste trends op Designgebied voor 2019.

Read More »
Blog
Dieuwke Robers

Hoe selecteer je de PERFECTE give away?

Bij veel evenementen wordt er een presentje weggegeven. Ook wel een give away of premium genoemd. Maar hoe kies je nu een product uit dat past bij jouw evenement, doelgroep en dat niet direct in het ronde archief verdwijnt?

Read More »
Blog
Dieuwke Robers

Zo bereken je de Event ROI

Evenementen kosten veel tijd en moeite om te organiseren. Daarom wil je weten of jouw event de moeite waard is geweest. Maar hoe doe je dit? Ik vertel er alles over in deze blog.

Read More »

Tutorials & Downloads

Gratis Event Checklist

Organiseer jij binnenkort een evenement? Download dan nu de handige Event Checklist, dan weet je precies waar je allemaal aan moet denken.