Het is belangrijk dat het eten dat je aanbiedt tijdens je event past bij je gasten. De bitterbal en het blokje kaas blijven hartstikke lekker, maar probeer ook eens iets anders te bedenken. Wij helpen je alvast op weg met de nieuwste trend op het gebied van eten en drinken.

Een mooi voorbeeld zijn de branded cup cakes met een logo plaatje bovenop. Het is een lekker zoetje voor bij het ontvangst of de koffie dat de meeste mensen lekker vinden. En ook meteen een manier om je event te branden. Nog een lekkere optie voor de liefhebbers van zoet zijn de popstickels (zie bovenstaande foto). Ook deze kunnen weer versierd worden in de bedrijfskleuren van jou organisatie. Nog een lekker zoetje voor tijdens het ontvangst of de koffie.

Tijdens zakelijke events worden vaak bier en wijn geschonken tijdens de netwerkborrel. Maar hoe leuk is het om een signature cocktail te laten maken speciaal voor jouw organisatie! Cocktail shakers zijn heel erg creatief en kunnen op basis van de bedrijfscultuur en kleuren en lekere en mooi uitziende cocktail samenstellen. Deze kun je vervolgens ook nog aankleden met een gepersonaliseerd roerstokje met het bedrijfslogo erop. hartstikke leuk en vernieuwend. En niet te vergeten, erg lekker!

Verder ben ik altijd fan van amuses tijdens netwerkborrels. Deze zijn in alle varianten te maken (vis, vlees en vega), zien er mooi uit en zijn ook erg praktisch tijdens het netwerken. Vaak zijn amuses slects één hap op een lepel, waardoor gasten op een nette en snelle manier een hapje kunnen eten. Ook als zij in gesprek zijn met andere mensen. Ik adviseer altijd goed samen te werken met je cateraar. bespreek duidelijk het soort event, het type bezoekers en het thema dat je wilt neerzetten. Je zult zien de een goede cateraar met hele smaakvolle opties komt.

Kortom, kijk dus altijd goed naar je doelgroep en wat hier het beste bij past. Soms zijn de geijkte bitterbal, blokje kaas en plakje leverworst gewoon de beste optie. maar in alle andere gevallen, neem dan bovenstaande tips in overweging.

Meer weten over wat Keyzer Events kan betekenen voor uw evenement? Neem dan nu contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *