De trends in zakelijke events gaan razendsnel. Daarom hebben wij de top 5 trends voor 2018 voor je op een rijtje gezet. Waarmee onderscheid je jouw organisatie en zorg je ervoor dat je jouw bezoekers een blijvende indruk meegeeft. Lees er in deze blog alles over!

Trends #1 Meeting Design

Hoewel de naam je misschien doet denken aan de aankleding van je event is dit toch zeker niet het geval. Meeting Design staat namelijk voor het brengen van balans tussen fysieke elementen tijdens je event die invloed hebben op het lichaam. En intelectuele elementen die je geest voeden en prikkelen tijdens het event.

Meer weten over Meeting Design? Lees meer over deze trend in de blog Meeting Design.

Trend #2 Creative Design

De tijd van de standaard zaal met stoelen in theateropstelling en powerpoint presentatie is voorbij. Bied je gasten een creatieve en inspirerende ruimte, indeling en programma. Voorbeelden van wat je beter wel kunt doen vind je in de blog Creative Design.

Trend #3 Congrestival

De naam zecht het al. Het congrestival is een combinatie van een Congress en een Festival. En combineert zo het kennisverreikende programma van een congres met de ongedwongen en gezellige sfeer van een festival. Lees in de blog Congrestival alles over deze nieuwe vorm van een zakelijk event.

Trend #4 Branding

Ook de standaard banners met bedrijfslogo en slogan bij de ingang van je event zijn niet meer van deze tijd. Maar gelukkig zijn er hele leuke en vooral ook betaalbare manieren om je event te branden. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van de locatie in je bedrijfskleuren. Meer voorbeelden vind je in de blog over Branding.

Trend #5 Food & Beverages

Jarenlang waren de bitterballen en blokjes kaas onmogelijk weg te denken bij de netwerkborrel. Maar hier komt langzaam verandering in. het aller belangrijkste blijft altijd dat je goed naar je doelgroep kijkt en wat voor eten en drinken hierbij past. Wil je toch iets anders dan de bitterbal? lees dan de blog over Food & Beverages.

Meer weten over hoe je deze trends kunt implementeren bij jouw events? Neem dan nu contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *