2020 Eventtrend 10: Think outside the conference box

De standaard conferentiezalen waar iedereen in rijen achter elkaar zit en een uur lang naar een spreker zitten te luisteren zijn echt uit. Trend 10 voor 2020 is dan ook: Think outside the conference box!

Het is en blijft een uitdaging om alle bezoekers actief te betrekken bij de diverse sessies. Wat kun je doen om én waardevolle content te delen, de deelnemers actief te betrekken bij de sessies én ervoor zorgen dat zij hun telefoon laten voor wat het is? In 2020 gaan we zien dat sessies steeds meer in een compleet andere setting worden gegeven.

Ken je het gezegde; verandering van spijs doet eten? Dit geldt ook zeker voor evenementen. Wees creatief en bedenk nieuwe omgevingen en settingen die jouw doelgroep verrast en inspireert.

Of het nu gaat om een praatje bij het haardvuur, een ochtendbijeenkomst bij het zwembad of het delen van bedrijfsplannen tijdens een wandeling. Het zijn allemaal voorbeelden van “Out of the conference box” sessies die de deelnemers zullen motiveren en inspireren. En reken maar dat zij hun telefoon in hun tas laten zitten!

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over deze trend:

  • Heb jij wel eens een dergelijke sessie meegemaakt?
  • Wat zou jij een leuke outside the conference box locatie of activiteit vinden?

 

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Groetjes,

Dieuwke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *