Een Kerstcadeau voor jou!

Zie jij door de (Kerst)bomen het bos niet meer? Download dan GRATIS mijn Event Checklist met alle to do’s in één handig overzicht. Als bonus ontvang je mijn wekelijkse tips incl. 30+ professionele tips & trics, een gratis draaiboek template en extra video’s. Vul je gegevens in en downloaden maar!

Een vroeg Kerstcadeau voor jou!

Er staat een drukke periode voor de deur. Bespaar jezelf tijd en kopzorgen met de Event Checklist van Keyzer Events. Een handig overzicht van alles wat je moet regelen voor een succesvol evenement. Download hem nu GRATIS en krijg de komende weken handige tips van mij om van jouw Kerst- of Nieuwjaarborrel en groot succes te maken.

De voordelen van samenwerken met een Event Specialist

evenement organiseren zonder stress

Minder stress

Als Event Specialist zorg ik ervoor dat alles op tijd geregeld is. Zodat jij, zonder stress, van je nachtrust kunt genieten.

Evenement organiseren met focus

Houd focus

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Ik gelukkig wel. Ik sleep je er doorheen en zet een event neer om nooit te vergeten.

Evenement organiseren binnen budget

Budgetbeheer

Ik verdeel het budget correct over de verschillende onderdelen zodat jij altijd binnen budget blijft.

Evenement organiseren met ervaring

Ervaring

Iets nieuws proberen is leuk, maar niet verstandig als het om het organiseren van een evenement gaat. Ervaring is hierbij onmisbaar.

Evenement organiseren met de beste leveranciers

De beste leveranciers

Ik ken de beste leveranciers uit de regio en selecteer de partijen die de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden binnen jouw budget

Evenement organiseren met event manager

Vraagbaak

Leveranciers en gasten hebben veel vragen in de aanloop naar het event. Deze groeiende stroom aan vragen kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Wat mijn klanten zeggen

Linda Koekkoek-Meinen UWV

Dieuwke is gedreven en gaat altijd voor het beste resultaat. Zij weet goed haar gedachten over te brengen en heeft een sterk analytisch vermogen. Dieuwke komt haar beloftes na, is oprecht en heeft een hart van goud.

Linda Koekkoek-Meinen

Natascha Faessen Rode Kruis

Dieuwke is een enthousiaste event professioneel. Zoek je naar iemand met ideeën, die initiatief neemt en haar afspraken nakomt? Dan ben je bij Dieuwke aan het juiste adres. Van de conceptontwikkeling en de organisatie tot de evaluatie, zij begeleid het volledige proces van A tot Z.

Natascha Faessen

Anuschka Fung Loy @Noes

Dieuwke is een goede sparringpartner die graag meedenkt en een goed resultaat bereikt voor alle partijen. Zij kijkt goed naar de doelstellingen van de organisatie, maar ook waar de behoeften van de doelgroep ligt. Daarnaast is zij een goede toevoeging, als eventprofessional, aan het team van @Noes.

Anuschka Fung-Loy

Monica Scheffer loopbaancoach

Dieuwke is iemand die met je meedenkt en ook doorvraagt totdat ze weet wat je nodig hebt. Daarnaast geeft ze je de vrijheid om ook bepaalde dingen zelf te doen.

Monica Scheffer

Waar wacht je op? Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Zet jij de koffie of thee? Dan neem ik iets lekkers mee...