Het ultieme stappenplan voor een succesvol virtueel evenement

Wil jij een professioneel, goed doordacht en interactief virtueel evenement organiseren? Download dan nu het ultieme stappenplan voor eventplanners. Met daarin een compleet overzicht van alle te doorlopen stappen met duidelijke uitleg. Meld je nú aan

Hoi, ik ben Dieuwke

Ik help eventplanners en marketing- & communicatieprofessionals bij het snel en vakkundig organiseren van een virtueel evenement. In de afgelopen 15 jaar heb ik tientallen virtuele evenementen georganiseerd. 

En weet je, een virtueel evenement is echt heel anders dan een fysiek evenement. Helaas is er geen snelle weg naar een professioneel en interactief virtueel evenement. Wel kan ik je helpen met de stappen die je moet zetten voor een succesvol, professioneel en interactief virtueel evenement mét resultaat.

Heel veel zin om mijn kennis met je te delen in dit ultieme stappenplan voor het organiseren van een virtueel evenement. Doe je samen met meer dan 100 andere eventplanners mee?

  • E-book inclusief duidelijk stappenplan met tijdlijn

Dit zeggen mijn klanten

Monica Scheffer loopbaancoach

Dieuwke is iemand die met je meedenkt en ook doorvraagt totdat ze weet wat je nodig hebt. Daarnaast geeft ze je de vrijheid om ook bepaalde dingen zelf te doen.

Monica Scheffer

Wij staan voor kwaliteit en ons ontbrak het aan kennis en kunde om dit zelf te verzorgen met hoge kwaliteit als uitgangspunt. Dieuwke houdt een duidelijke structuur aan, verzorgt regelmatig updates en is in control. Dat geeft rust.

Ivo van Peppen

Natascha Faessen Rode Kruis

Dieuwke is een enthousiaste event professioneel. Zoek je naar iemand met ideeën, die initiatief neemt en haar afspraken nakomt? Dan ben je bij Dieuwke aan het juiste adres. Van de conceptontwikkeling en de organisatie tot de evaluatie, zij begeleid het volledige proces van A tot Z.

Natascha Faessen

Maak je keuze

Don’t judge a book by it’s cover, but read every wordt and discover it’s worth

De eerste drie pagina's

€ Gratis!

Ontvang de eerste drie pagina’s met belangrijke pre event stappen ter voorbereiding op jouw virtuele evenement.

Volledige E-Book

€ 19,95

E-book met alle stappen voor het organiseren van een virtueel evenement. Van de eerste voorbereidingen, het samenstellen van een interactief programma, tot de laatste post event acties.